Hapjes

Hapjes: trendy recepten voor elk moment

Het eten van kleine hapjes is erg populair en het leuke van fingerfood is dat je dit op verschillende momenten en manieren kunt gebruiken.

Bijvoorbeeld als hapjes op een feest, een bedrijfsborrel, bij het aperitief voor een diner of als tapasmaaltijd. Van de luie zondagmiddag picknick tot cocktailparty.

Fingerfood biedt voor elke gelegenheid eenvoudige tot zeer exquise recepten.

Your Taste my Kitchen Catering luistert naar uw wensen en komt graag bij u thuis of gaat met u naar de locatie, om alles te bespreken.

Service, kwaliteit en oog voor details staan hoog in het vaandel. Daarnaast persoonlijk maatwerk: uw wensen en voorkeuren zijn maatgevend.

Heeft u andere wensen welke niet in op de website vermeld staan, neem dan contact met ons op via telefoon 06 44 21 38 40 of email info@yourtastemykitchen.nl.

Graag maken wij voor u een offerte op maat.

Zowel particulier als bedrijfsmatig kunt u bij ons terecht.

Glutenvrij

De kunst is niet om glutenvrij te koken, de kunst is om lekker glutenvrij te koken.
Maar zelf koken is niet altijd een optie. Als er een speciale gelegenheid zich aandient waarbij zelf de hapjes bereiden opeens een obstakel wordt is het fijn als iemand dat uit handen kan nemen.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor glutenvrije catering? Neem dan contact op met Your Taste my Kitchen door te bellen naar 06 44 21 38 40 of email naar info@yourtastemykitchen.nl

Verwen je gasten met mijn heerlijke (borrel) hapjes.

Hapjes vanaf € 0,80 per soort.
Minimale afname per soort hapje is 20 stuks.

Vegetarisch

Liefhebbers van vegetarische gerechten worden door Your Taste my Kitchen graag verrast met een vegetarische hapjes. Deze hapjes zijn natuurlijk niet alleen bestemd voor vegetariërs.
Dus pas op, want ook de niet vegetarische gasten zullen deze vegetarische hapjes bijzonder waarderen.

Mail mij op info@yourtastemykitchen.nl of bel mij op 06 44 21 38 40 voor uw wensen voor een vegetarische hapjes en Your Taste my Kitchen vertaalt deze naar een heerlijk voorstel.