Over mij

Mijn naam is Daniëlle de Zwaan, de persoon achter catering bedrijf  Your Taste my Kitchen. Ik word omschreven als pittig, vrolijk en goedlachs. Het liefst wil ik zo dicht mogelijk bij mijn gasten staan. Op die manier maken jij en jou gasten kennis met mijn huiselijke en bourgondische stijl van koken.

Toen eind jaren negentig de tv serie The Naked Chef van Jamie Oliver op de televisie kwam, woonde ik in het centrum van Londen. Ik was thuis altijd al met koken bezig maar dit concept van “keep it simple” was voor mij verhelderend. Wat heerlijk om zo relax te kunnen koken. Zo is het avontuur begonnen en zijn mijn ouders, vrienden en familie regelmatig proefkonijn geweest van mijn kookkunsten.

Maar het bleef bij een hobby. Ik ging eerst de wereld verkennen en kwam in aanraking met allerlei exotische gerechten. Inktvis? Sommige mensen moeten er niet aan denken, maar goed klaargemaakt is het hemels. Schotel mij geen kop koffie voor, want daar krijg ik dus de rillingen van. Eten en drinken is vooral een kwestie van persoonlijke smaak.

Begin januari 2017 heb ik de stoute schoenen aangedaan en ben naar de Kamer van Koophandel gestapt en heb mijn bedrijf, Your Taste my Kitchen, ingeschreven.

Nu ik zelfstandig ondernemer ben geworden, mag ik gaan creëren, groeien en beleven wat er op mijn pad komt. Maar vooral ook mijn hart volgen en grootse plannen maken.

Neem contact op